.

"En gång nä ja va i dannmak så nös ja. Då hade ja tydligen köpt en hääst". hahahahahahahahaXD 

snö igen..

snön är tillbaka hemma, men inte i kalmar
i Kalmar...... hemma...
/Kajsa








håltimme

hejhej just nu har jag håltimme i en halvtimma till. sen är det service o bemötande, svenska, o klasstid:)
kollar på segemyhr. telefonsvarare: Fredrik säger:"hej du har kommit till familjen segemyhr vi kan inte ta ditt samtal just nu. jan Olof: vaddå familjen!!??Fredrik: hahahahahahaha:)



//Kajsa:)

Ledig :)

Hej jag har haft fullt upp dessa dagar. Men idag har jag varit lite ledig eftersom dagiset har varit stängt, så har hunnit med rätt så mycket och ikväll blir det jobbet som vanligt :) Idag har jag bakat lite också, var väldigt länge sedan, så idag gjorde jag citronmuffins med maräng på, blev väldigt nöjd och goda var dom :)

/Sandra:)


Brownie in a mug.

Hejhej. Eftersom att jag (kajsa) är ledig idag så ska jag ge mig på att göra brownie in a mug. Inte för att det är så avancerat men ändå:) Låter enkelt o gott så varför inte testa?
Sen har jag en sv-uppgift som ska vara klar tills imorgon som ska handla om poesidon(havsguden) så om ni kan några myter eller berättelser om honom så hör av er till mig så snarast som möjligt!!:)
Men nu ska jag göra brownie in a mug. Ajö mesä
/Kajsa.:)

inlägg från mobben..

hej nu sitter ja här på mattelektionen som nog förhoppningsvis snart är slut. första gången jag bloggar från mobilen o det känns ju rätt bra att kunna blogga lite närsomhelst liksom. sen blir det bio o vi ska titta på ego. hoppas den e bra :) ska nog göra nåt tal iallafall nu hejdå:)



kajsaj:)

RSS 2.0