Dagis :)

Hej!! Det har inte blivit mycket till inlägg här, av mig i alla fall men har inte haft tid eller ork för det. Min apl började i måndags och det var jätte roligt men man blir smått trött när man kommer hem och har varit med små barn hela dagen och igår var det jobbet igen, vilket var lite jobbigt men skoj var det ändå :) Imon är det fredag vilket ska bli väldigt skönt men jag slutar inte förren fyra vilket inte är så jätte roligt.
 
 
Det är också min tur att lägga upp dagens låt/klipp så då blir det en låt och det blir David Guetta - She wolf (Falling to pieces)
/Sandra

Hjehje på dje

Dagens låt. Dagens klipp. Jag ändrar bara för idag haha:)
 
 
Hahaha..
/KJ
 

Smörgåstårta på G!

Hejhej. Idag blir det ett äntligen ett inlägg med bilder:) Lat som jag är så har jag inte kunnat fixa bild problemet på macen, så det får bli från den gamla datorn ist.
I alla fall. Igår och i måndags så förberede vi smörgåstårta o som jag tog hem idag. Såhär ser den ut. Eller såhär såg den ut rättare sagt. 
 
 
 
Kanske inte världens bästa bilder, men men..
Haveitnajs 
/KAjsaJ
 
 

Helg :)

Hej nu är det helg igen och för mig var det sista dagen i skolan på väldigt länge, för nu ska jag äntligen ut på apl :) Jag kommer inte vara hemma i helgen för vi ska iväg, så det kan bli lite tomt här men idag tänkte jag lägga upp en dagens låt också som är passenger - Let her go. Denna hörde jag först på radion för några dagar sen och den är faktiskt väldigt bra :)
 
 
Det kanske blir något inlägg under helgen om jag får tag på en dator, men ha en bra helg :)
/Sandra :)

Hej.

Nu är det torsdag igen och snart dax för helg. Som ni har märkt så har vi inte kunnat uppdatera så väldigt mycket här de senaste dagarna, men nu ska det bli ändring på det. Ni vet, prov, läxor, redovisningar, inlämningar osv, osv....
 
I alla fall. Idag slutar jag inte förrän 15:40 och det är jääääääääääättelåååång tid kvar dit. Men i alla fall så kommer jag nog inte göra något speciellt idag. Tv, film eller något annat roligt. 
Vi har ju oxå bestämt att vi ska ha dagens låt här på bloggen, men jag kan tyvvärr inte lägga in ett klipp idag eftersom att macen inte vill. Men ska försöka ordna detta problem.
Ha de
//KJ 

Tisdag.

Hejhej :) Tänkte lägga upp en dagens låt idag men istället får det bli ett roligt klipp, det är från hipp hipp med kuratorn. Tycker det är synd om killen men man kan inte låta bli att skratta när kuratorn gör det :P
 
 
Imorgon så går jag till halv tre ungefär och sedan på kvällen så ska jag jobba så det blir nog inte något inlägg, av mig i alla fall. 
/Sandra:)

Dagens låt.

Okej då kommer dagens låt och idag är det The script med deras låt Hall of fame.
 
 
Denna låten är rätt så ny och väldigt bra, så tycker ni ska lyssna på den :)
/ Sandra :)

Fredag !!!

Nu är det äntligen fredag igen och sedan är det bara en vecka kvar i skolan och efter det går jag ut på apl :D Nästan hela veckan har jag bara pluggat på proven vi har haft så jag har inte haft tid att skriva och i onsdag så började jag jobba vilket var jätte roligt, blev väldigt mycket skratt!!
 
 
Ha en bra helg :)
/ Sandra :)

18 Jan

Idag är det en positiv dag. 
1. Det är fredag
2. Vi slutar 13:40
3. IMorgon vet jag att jag ska köpa en sony xperia s.
 
Har kollar runt lite oså om xperian, och det verkar som en mycket bra telefon. Den är liksom slut överallt utom på telia, så får springa dit imon så jag oxå får den. 
Så här ser den ut:

Tror att jag ska ta svart. Den ser liksom bättre ut:)

Ha en förträffligt trevlig helg:)

//Kajsa.


Dagens låt.

Idag har Darin äntligen släppt sin nya singel som heter "playing with fire". Så därför kommer det att bli dagens låt:) Ja nu har det blivit två darinlåtar i streck, men jajaja.
 
 
hope you enjoy it.
//Kajsa:)
 
 

Dagens låt igen!

Hej!
Lite tomt här kanske men det är för jag har ingen tid att blogga just nu, så idag blir det en dagen låt och idag blir det Swedish house mafia - Don't you worry child acoustic version :)
 
 
/ Sandra :)

Dagens låt.

 Dagens låt blir apan som liknar dej med darin.
 
 
Cover på Olle Ljungströms låt. Världens bästa cover med världens bästa artist.
/Kajsa

Dagens låt.

Ja, då kommer det en dagens låt igen och idag blir det denna :
 
 
Locked out of heaven av Bruno mars 
Jag tycker denna är bra och han har många fler låtar som också är bra men idag får det bli den här.
 
/ Sandra :)

Dagens låt.

Hejhej. Dagens låt
- Lyckligare nu, Linnea henriksson
 
Ja javet att den är gammal oså med den är fortfarade bra.
 
 
Mycket bra låt. Men ni undrar säkert varför en inspelning från skansen? Jo jag var nämligen där förra året under inspelningen o där har ni förklaringen.
Adjöss sålänge:)
//Kajsa:)
 

Dagens låt.

Idag så är det min tur att lägga in dagens låt och den jag har valt är :
 
 
Little Talks med of monsters and men.
Jag tycker att denna låten är väldigt bra, men musikvideon är inte lika bra. Har gillat denna låten väldigt länge nu och lyssnar fortfarande på den så idag får det bli den här.
Hoppas ni också gillar den. 
/Sandra :)

Lite om nyår.

Hej :) Jag tänkte berätta lite om vad som hände på nyår, kajsa kom till mig på förmiddagen och då skulle vi göra planka som vi skulle äta på kvällen. Så här blir några bilder.
 
 
Blev stolt att den blev så fin och jätte god också :)
 
Efter planka så hade vi lite olika tävlingar, en av dom var paketleken, då blev det lite chips också ;)
 
 
När klockan blev tolv så sköt vi raketer som de flest gör, här blev det några men inte så fina bilder så det fick bli dessa två :)
/Sandra :)
 

Dagens låt.

Nu har det blivit dags för dagens låt här på bloggen. Sandra o jag lägger in en låt per dag o skriver en liten liten recension om den. Så idag är det jag som ska välja. Jag har valt:
 
 
Lovekiller med Darin. Musikvideon är väldigt hemsk o ger en nästan huvudvärk. Låten är bra men musikvideon är mindre bra.
Vissa av er såg kanske att miss li gjorde en version på denna låten i 2012 års så mycket bättre. Kan lägga in den här så får ni jämföra vilken ni tycker är bäst.
 
 
Minst lika bra som Darins version, eller hur??
/Kajsa.
 
 

Sovmorgon...

Hejhej . Just nu har jag sovmorgon o börjar inte förrän 10. Kollar efter någon bra film att se på dreamfilm, men det är lättare sagt än gjort. 
På tal om något heltannat så har snön äntligen kommit tillbaka, o det är ja överlycklig över. Det är något speciellt med en vinterpromenad tillsammans med en kamera i handen. Ska försöka hitta någon bra bild som beskriver vad jag menar. Ett ögonblick bara....
 
 
 
typiskt. Har inte en enda fin vinterbild på macen, så det får bli en bild på knäck. Hoppas ni inte blev alltför besvikna....
 
Ha en trevlig torsdag nu o sen kanske jag hinner skriva ett par ord ikväll. Jag vet att Sandra ska lägga in lite bilder från nyår i alla fall så kika in!!:)
 
Adjö me se 
/Kajsa:)

Skola igen

Idag var det skola igen vilket inte är så roligt då man måste stiga upp så tidigt men eftersom jag slutade tidigt idag så gick det bra. Efter skolan så hämtade mamma mig och innan vi åkte gick vi in på lindex en runda där jag hittade ett snyggt linne som jag vet kommer att användas mycket i sommar :)
Efter det så åkte vi till mormor och morfar och fikade lite så nu har jag varit hemma en stund och ska nu börja att kolla på sveriges mästerkock.
Så hejdå :)
 
 
 
/Sandra
 
 
 

Studiedag

Hejhej. Idag är det den sista dagen för mig innan skolan drar igång igen. Känns väldigt sorgligt eftersom man vet vilka fruktansvärt tråkiga lektioner som väntar imorgon. De praktiska har vi nämligen på måndagar o tisdagar. :(
Jaja, nog om det. 
Idag har jag gjort digestiveglass med kondenserad mjölk. Just nu står den i frysen, men när den är färdig kan jag slänga ut en bild här. :)
Känner att jag måste gå å äta något nu bara för att jag vill så adjö:)
 
 
//Kajsa :)

Glöggtime

Nu ska jag göra det som få vågar.
Jag ska dricka saturnus glögg. Har bara hört mindre bra recensioner om den så jag tänkte: Nu banne mej ska jag köpa en flaska o pröva den. 
Här har ni en bild på skapelsen:
 
 
det går inte att rotera bilden av någon avancerad anledning, så här får ni en sne bild.
 
Jag tyckte att den va sådär god. Smakade mycket mandel O DEN VA VÄLDIGT SÖT. Dessutom får man blanda till den själv med vatten så där får man pröva sig fram efter tycke o smak. Av 5 smutron får den 2. 
Billig glögg till en hyfsad god smak. 
Dethär va min första glöggrecension i världshisorien, o det kommer inte bli så mång fler heller kan jag lova haha. 
Ha de bra............tralala:) 
//Kajsa :)

Fotboll :)

Hej! Nästan hela min dag har bestått av att kolla på när min lillebror har spelat fotboll. Det gick bra, de kom på femteplats så lite stolt blir man ;) Annars har det inte hänt så mycket gårdagen spenderade jag med min kusin, vilket var jätte kul och ikväll blir det lite mys framför tvin med godis :) 
 
Eftersom jag inte varit hemma idag och jag tog inga bilder på fotbollen så får det tyvärr bli ett bildlöst inlägg.
/Sandra :)

Hallå!


 

Jag tänkte berätta lite om mig då för dom som vill veta.

 

Jag heter Sandra Svensson och är 16 år, jag kommer också ifrån södra småland.

Jag går då första året på barn och fritidsprogrammet, det yrke jag vill jobba med är nog dagisfröken.

Några av mina intressen är musik, foto och rita.

Favoritmaten är hemlagat, särskilt tacos.

 

Hejdå :)


Shopping i Kalmar...

Hejsan alla.:) Idag kände vi att det liksom var dags att ta oss in till Kalmar o handla lite på rean. Hittade en hel del faktiskt, så nu tänkte jag visa lite bilder på en del av mina inköp.
 
 
 
 
 
 
Concealer HM 
 
 
 
Foundation 
 
Eyeliner
 
 
Köpte även lite bakgrejer som jag ska ha att baka med imorgon. Får se vad jag ska baka, men jag lovar att lägga ut recept+bilder här på bloggen. 
Håller på att redigera i designen nu oxå o så försöker jag fixa ihop en header, så bloggen ser inte särskilt snygg ut just nu...
Have it nice goodbajs. 
//Kajsa. :)

Hej.

 
Här kommer lite fakta om mig för er som är intresserade.
Namn: Kajsa Johansson
Ålder: 16
Intresse: bakning, matlagning,musik, träning med mera.
Favoriträtt: hemlagad lasange
Studerar i: Kalmar på restaurang o livsmedlesprogrammet.
Mitt framtida yrke: konditor
Kommer från : södra Småland lite utanför Emmaboda 
Ser helst på tv: bl.a. Serier som big Bang therory, modern family, Simpsons, the Office med mera.
Bästa film : har sett en hel del bra filmer, men pirates of the caribbean slår nog de mesta..

De va lite om mig, men nu måste ja skynda mej iväg för att kolla på big in Japan med en viss Wilma. (she is a munther)

Goodbye:)


RSS 2.0